logo

TOP GASTRO & HOTEL

13. mezinárodní veletrh gastronomie a zařízení pro hotely a restaurace

21. - 24. 2. 2019


 
 

Drobečková navigace:

Top Gastro & Hotel Archiv aktualit Odborná konference HORECA v rámci...


 

Aktualita

Odborná konference HORECA v rámci veletrhu Top Gastro&Hotel a Holiday World 2018

16. 01. 2018
 
 

Konference HORECA:

Budoucnost patří kvalitním službám!

Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii - Gastro&Hotel, profi revue a společnost INCHEBA EXPO PRAHA za podpory společnosti 100proGastro pořádají odbornou konferenci, která je doprovodným program veletrhů TOP GASTRO & HOTEL 2018 a Holiday World 2018. V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na oba veletrhy, coffee break, občerstvení a přednášky v PDF formátu.

Konference zahrnuje odborné přednášky jejichž ústředním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Lektoři se dotknout témat ochrany osobních údajů, kam směřuje on-line marketing, GASTRO KAIZEN - desatero úspěšného managera, jak vychovat kvalitní personál nebo problematiky sdílené ekonomiky (AirBnB). O zkušenosti se podělí zkušení lektoři a osobnosti z oblasti gastronomie a hotelnictví.

Místo konání: Křižíkův pavilon B, Výstaviště, Praha 7 - Holešovice

Termín a čas: 16.2.2018, 10:30 - 15:30 hod

Cena vstupenky: 480,- 

(V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na veletrhy Top Gastro&Hotel a Holiday World 2018, občerstvení, coffee break, materiály zdarma v PDF formátu)

Počet míst: 100-150 osob


Program konference:

 

1)       Evropská směrnice GDPR (ochrana osobních údajů) vstoupí v platnost už v květnu 2018.

Obsah: Metodika naplňování Ochrany osobních údajů v gastro provozech, hotelech a dalších ubytovacích zařízeních.

Přednášející: Mgr. Martin Holub, Holub&David, advokátní kancelář s.r.o.

 

2)      Gastro Kaizen – Představení projektu - Desatero úspěšného gastro managera

Obsah: Deset zásadních bodů, bez kterých se úspěšný manažer gastro provozu neobejde

Přednášející: Lektor společnosti 100proGastro

 

3)      Nejsou lidi? Vychovejte si vlastní-kvalitní personál!

Obsah: Studenti a učni v provozu – je výhodné nabízet praxi studentům?

Přednášející: Ředitel Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích Mgr. Miloš Procházka

 

4)      Kam směřuje marketing na internetu a ve virtuálním světě?

Obsah: Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů

Přednášející: Tomáš Krejča, on-line marketing specialista

 

5)      Proč je kvalita důležitá?

Obsah: Jak vidí kvalitu a její význam osobnost z oboru?

  

6)     AirBnB vs. hotelový business

Obsah: Jak sdílená ekonomika ovlivňuje kvalitu hotelnictví? Jaké konkrétní kroky se podnikají ke zrovnoprávnění soutěže

Přednášející: Prezident Asociace hotelů a restaurací ČR, Ing. Václav Stárek

 

Vstupenky ke stažení ZDE

 

   

Další Aktuality

 

 
   

Aktuality:

 
CZ EN
 
 
/common/images/events/23/1494311910TG_banner_1920x1024px.jpg0 0
79