logo

TOP GASTRO & HOTEL

12. mezinárodní veletrh gastronomie a zařízení pro hotely a restaurace

15. - 18. 2. 2018


 
 

Drobečková navigace:

Top Gastro & Hotel Doprovodný program


 

Top Gastro & Hotel

Doprovodný program

KONFERENCE HORECA

Budoucnost patří kvalitním službám!

Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii - Gastro&Hotel, profi revue a společnost INCHEBA EXPO PRAHA za podpory společnosti 100proGastro pořádají odbornou konferenci, která je doprovodným programem veletrhů TOP GASTRO & HOTEL 2018 a HOLIDAY WORLD 2018.

Konference zahrnuje odborné přednášky jejichž ústředním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Lektoři se dotknou témat ochrany osobních údajů, kam směřuje on-line marketing, GASTRO KAIZEN - desatero úspěšného managera, jak vychovat kvalitní personál nebo problematiky sdílené ekonomiky (AirBnB). O zkušenosti se podělí zkušení lektoři a osobnosti z oblasti gastronomie a hotelnictví.

Místo konání: Křižíkův pavilon B, Výstaviště, Praha 7 - Holešovice
Termín: 16.2.2018
Čas: 10:30 - 15:30 hod
Cena vstupenky:

480,-  Kč

 

Pozn.: V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na veletrhy TOP GASTRO&HOTEL a HOLIDAY WORLD 2018, občerstvení, coffee break, materiály zdarma v PDF formátu.

Počet míst: 100-150 osob

Program konference:

Evropská směrnice GDPR (ochrana osobních údajů) vstoupí v platnost už v květnu 2018.

Obsah: Metodika naplňování Ochrany osobních údajů v gastro provozech, hotelech a dalších ubytovacích zařízeních.

Přednášející: Mgr. Martin Holub, Holub&David, advokátní kancelář s.r.o.

Gastro Kaizen – Představení projektu - Desatero úspěšného gastro managera

Obsah: Deset zásadních bodů, bez kterých se úspěšný manažer gastro provozu neobejde

Přednášející: Lektor společnosti 100proGastro

Nejsou lidi? Vychovejte si vlastní-kvalitní personál!

Obsah: Studenti a učni v provozu – je výhodné nabízet praxi studentům?

Přednášející: Ředitel Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích Mgr. Miloš Procházka

Kam směřuje marketing na internetu a ve virtuálním světě?

Obsah: Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů

Přednášející: Tomáš Krejča, on-line marketing specialista

Proč je kvalita důležitá?

Obsah: Jak vidí kvalitu a její význam osobnost z oboru?

Přednášející : Radek Kašárek, šéfkuchař michelinské restaurace Field

AirBnV vs. hotelový bussiness

Obsah: Jak sdílená ekonomika ovlivňuje kvalitu hotelnictví? Jaké konkrétní kroky se podnikají ke zrovnoprávnění soutěže

Přednášející: Prezident Asociace hotelů a restaurací ČR, Ing. Václav Stárek

Vstupenky ke stažení ZDE

JUNIORSKÉ A PROFESIONÁLNÍ BARMANSKÉ SHOW


  • JOHNNIE WALKER RED RYE FINISH JUNIOR BARTENDERS CUP - TOP GASTRO & HOTEL 2018 - odborná soutěž mladých nadějných barmanů, kteří vytvoří svoje fancy koktejly na bázi Johnnie Walker Red Rye Finish
  • 16.2.2018 - JUNIOR MISTR KÁVY - TOP GASTRO & HOTEL 2018 - odborná soutěž juniorských baristů, jejichž úkolem je připravit ze zrn značkové kávy Piazza d´Oro precizní espresso, cappuccino a volný nápoj, jehož součástí je Baileys a espresso
  • 17.2.2018 - BAILEYS PROFESSIONAL MISTR KÁVY - TOP GASTRO & HOTEL 2018 - odborná soutěž profesionálních baristů, jejichž úkolem je připravit ze zrn značkové kávy precizní espresso a volný nápoj s použitím likéru Baileys
  • 17.2.2018 -  JOHNNIE WALKER RED RYE FINISH COMPETITION – TOP GASTRO & HOTEL 2018 - odborná soutěž profesionálních barmanů, jejichž úkolem je připravit OLD FASHION KOKTEJL s použitím Johnnie Walker Red Rye Finish
  • 18.2.2018 - HAVANA CLUB ESPECIAL FLAIR CUP - TOP GASTRO & HOTEL 2018 - soutěž nejlepších juniorských a profesionálních barmanů kategorie flair, kteří předvedou svoje exhibiční vystoupení, při kterém vyrobí koktejl na rumové bázi značky Havana Club Especial
Místo konání: Levé křídlo Průmyslového paláce
Organizační zajištění: Česká barmanská asociace

MALÁ ŠKOLA CARVINGU, UKÁZKY VYŘEZÁVÁNÍ


15. - 16. 2. 2018
  • 1 skupina od 11:00 do 12:00

  • 2 skupina od 13:00 do 14:00

  • kurzy vede Luděk Procházka (vítěz světové kuchařské olympiády v kategorii kuchařské artistiky a profesionální lektor carvingu)

UKÁZKY VYŘEZÁVÁNÍ ZE ZELENINY A OVOCE

  • 15. -16. 2018  od 11:00 do 14:00
  • ukázky předvedou Vojtěch Petržela (čtvrtek, pátek) - držitel zlaté medaile ze Světové kuchařské olympiády 2016 a Václav Mužikovský (sobota, neděle) - dvojnásobný vítěz Dýňového Šampionátu

Místo konání: Levé křídlo Průmyslového paláce
Organizační zajištění: CZECH CARVING STUDIO s.r.o.
 

 
   

Aktuality:

 
CZ EN
 
 
/common/images/events/23/1494311910TG_banner_1920x1024px.jpg0 0
79