logo

TOP GASTRO & HOTEL

11. mezinárodní veletrh gastronomie a zařízení pro hotely a restaurace

16. - 19. 2. 2017


 
 

Drobečková navigace:

Top Gastro & Hotel Doprovodný program


 

Top Gastro & Hotel

Doprovodný program

JUNIORSKÉ A PROFESIONÁLNÍ BARMANSKÉ SHOW


MALÁ ŠKOLA CARVINGU, UKÁZKY VYŘEZÁVÁNÍ


MALÁ ŠKOLA CARVINGU
  • 1 skupina denně od 11:00 do 12:00

  • 2 skupina denně od 13:00 do 14:00

  • kurzy vede Luděk Procházka (vítěz světové kuchařské olympiády v kategorii kuchařské artistiky a profesionální lektor carvingu)

UKÁZKY VYŘEZÁVÁNÍ ZE ZELENINY A OVOCE

  • denně od 11:00 do 14:00
  • 16.2.2017 - dýně a květy
  • 17.2.2017 - melouny - thajský styl
  • 18.2.2017 - dýně
  • 19.2.2017 - dýně
  • ukázky předvedou Vojtěch Petržela (čtvrtek, pátek) - držitel zlaté medaile ze Světové kuchařské olympiády 2016 a Václav Mužikovský (sobota, neděle) - dvojnásobný vítěz Dýňového Šampionátu

Místo konání: Levé křídlo Průmyslového paláce
Organizační zajištění: CZECH CARVING STUDIO s.r.o.
 

 
   

Aktuality:

 
CZ EN
 
 
/common/images/events/23/1484740978HW17_1920x1024.jpg0 0
79