logo

TOP GASTRO & HOTEL

13. mezinárodní veletrh gastronomie a zařízení pro hotely a restaurace

21. - 24. 2. 2019


 
 

Drobečková navigace:

Top Gastro & Hotel Pro vystavovatele Nomenklatura


 

Pro vystavovatele

Nomenklatura

1. VYBAVENÍ INTERIÉRŮ A EXTERIÉRŮ
1.1. Nábytek a vybavení pro hotely, restaurace, bary
1.2. Vybavení konferenčních prostor
1.3. Venkovní nábytek, stany
1.4. Osvětlení
1.5. Koberce, podlahové krytiny
1.6. Hotelový a restaurační textil
1.7. Sklo, porcelán, příbory
1.8. Dekorace
1.9. Jídelní lístky, prospekty, tiskoviny
1.10. Architektonické návrhy interiérů a exteriérů

2. TECHNOLOGIE A VYBAVENÍ PRO GASTRONOMII
2.1. Zařízení pro zpracování potravin
2.2. Chladící, mrazící technika a vybavení
2.3. Kuchyňské nádobí, spotřebiče, váhy
2.4. Distribuce jídel, nerezová zařízení
2.5. Kávovary a příslušenství
2.6. Nápojová a výčepní technika
2.7. Výrobníky ledu
2.8. Mycí technologie
2.9. Výdejní a prodejní automaty
2.10. Vybavení a pomůcky pro barmany
2.11. Zařízení pro rychlé občerstvení
2.12. Obaly a balící technologie
2.13. Prodejní a chladicí vozy, mobilní výdejní zařízení

3. PROVOZNÍ VYBAVENÍ
3.1. Úklidové prostředky, nakládání s odpady, hygiena
3.2. Sanitární vybavení a příslušenství
3.3. Pracovní oděvy, ochranné pomůcky
3.4. Vybavení prádelen
3.5. Pokladny a pokladní systémy
3.6. Hotelové rezervační systémy
3.7. Informační a komunikační technologie
3.8. Internetová řešení
3.9. Bezpečnostní systémy, trezory

4. POTRAVINY
4.1. Výrobky z masa
4.2. Ryby, mořské plody
4.3. Mléčné výrobky
4.4. Výrobky z brambor
4.5. Těstoviny a vaječné výrobky
4.6. Oleje a tuky
4.7. Mražené potraviny
4.8. Ovoce a zelenina
4.9. Snídaňové produkty
4.10. Pekařské výrobky
4.11. Polévky, omáčky, koření
4.12. Cukrovinky, čokoláda, zmrzlina
4.13. Bio potraviny
4.14. Delikatesy

5. NÁPOJE
5.1. Nealkoholické nápoje
5.2. Pivo
5.3. Destiláty
5.4. Víno
5.5. Káva, čaj
5.6. Ovocné šťávy
5.7. Voda
5.8. Sirupy a přísady do nápojů
5.9. Rozpustné nápoje

6. TECHNOLOGIE A VYBAVENÍ PEKÁREN, CUKRÁREN
6.1. Pece
6.2. Stroje a zařízení pro pekárny, cukrárny
6.3. Potřeby pro pekaře, cukráře
6.4. Suroviny pro pekárny, cukrárny
6.5. Výrobníky zmrzliny a suroviny pro výrobu zmrzliny
6.6. Regálové systémy

7. VZDĚLÁVÁNÍ

8. ODBORNÉ ČASOPISY A KNIHY

9. PROFESNÍ SDRUŽENÍ A INSTITUCE


 

 
   

Aktuality:

 
CZ EN
 
 
/common/images/events/23/1534950121TG_banner_1920x1024px.jpg0 0
79